RÓLUNK

RÓLUNK

A Magyar Kutyás Akadémia egy, a politikától, társadalmi szervezetektől, üzleti érdekeltségektől teljesen függetlenül szerveződő, tisztán szakmai alapokra építkező rendezvény és előadás sorozat, amelyre – terveink szerint – félévente kerül sor a jövőben.
Célkitűzésünk a magyar kutyások széles rétegeinek megszólítása, mindenki érdeklődésére számot tartó témák tudományos igényű, de közérthető nyelvezetű feldolgozása által a magyar kinológia színvonalának emelése.

Group 2
Group 4

A szabadegyetem jellegű előadásokra a magyar kutyás élet minden területéről várunk érdeklődőket: tenyésztők, kiállítók, hobbi- és sportkutyások, handlerek, kozmetikusok, küllembírók részvételére számítunk.

Mindannyian rendelkeznek valamilyen szintű kinológiai ismeretanyaggal, így bízunk benne, hogy a holisztikus szemléletű, tényfeltáró előadások segítik őket tudásuk rendszerezésében és gondolatébresztőként, szemléletformálóként is hatnak.

Group 4

Az egy-egy téma elméleti összefoglalására alapozott következtetések, hasznos gyakorlati tanácsok mindenkinek segítségére lehetnek az eligazodásban a sok csatornán ránk zúduló információ áradatban.

Elhatározásunk szerint propaganda és reklámmentesek szeretnénk lenni, meghagyva a hallgatóságnak a korrekt ismereteken alapuló szabad választás lehetőségét minden, az előadásokban megismert módszer, anyag, eljárás, stb. tekintetében.

Group 3

Pazonyi Zsanett Szilvia

A Magyar Kutyás Akadémia megálmodója, alapítója, szervezője.

Aktív kutyásként már hosszú évek óta foglalkoztatott egy hiánypótló, tisztán szakmai alapokra építkező, független rendezvénysorozat létrehozásának gondolata. A kutyások széles körét szeretném megszólítani, élményszerűen megszerezhető és jól hasznosítható tudást nyújtani elismert előadók közreműködésével. Célkitűzésem egy olyan magas színvonalú, a résztvevők igényeit figyelembe vevő, egyedülálló kutyás konferenciasorozat folyamatos megrendezése.

Stein Renáta

A Magyar Kutyás Akadémia szervezője.

Kisgyermek korom óta rajongok a természetért, minden állatért, Emiatt is választottam az állattenyésztői pályát, 2016-ban végeztem el az állattenyésztő mérnöki szakot a gödöllői Szent István Egyetemen. 7 éves voltam, amikor megkaptam az első kutyámat, aki megismertette velem a kutyatartás szépségeit, megtanított a felelősségre. Később a kutyák iránti rajongásom fokozódott, lenyűgöz a hűségük, szeretetük. Szeretnék tenni azért, hogy ezeket a csodálatos lényeket minél méltóbb módon tarthassuk, és igazán egymás társai lehessünk. Az Akadémia életébe 2016 tavaszán csöppentem bele és azóta is szenvedélyesen közreműködöm a konferenciák munkálataiban.

KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYÜNK

Időpontok

 • 03.25. (csütörtök) 19.00-21.00
 • 04.01. (csütörtök) 19.00-21.00
 • 04.08. (csütörtök) 19.00-21.00
 • 04.15. (csütörtök) 19.00-21.00

Téma

Kutya Ortopédia Mini Kurzus

Információk

Előadó:
Dr.Bánfi András , kisállatgyógyász baleseti- és ortopédia sebész szakállatorvos

Speciális szakterületek:
Ortopédia- és traumatológiai esetek: (Kereszteződő szalag szakadások, térd ízületi műtéti megoldások- TPLO-törések)

A Magyar Állatorvosi Kamara Országos Küldöttgyűlése „az év állatorvosa Magyarországon 2009” címmel tüntette ki.

Bővebb bemutatkozás:   ITT

 1. Előadás:  2021.03.25. Csütörtök (19.30-21.30)
 • Rövid anatómiai áttekintés
 • Általános és részletes sántaságvizsgálat,
 • Ortopédiai betegvizsgálat
 • Fiatalkori ortopédiai megbetegedések I.
 1. Előadás:  2021.04.01. Csütörtök (19.30-21.30)
 • Fiatalkori ortopédiai megbetegedések II.
 • Felnőttkori ortopédiai megbetegedések I.
 1. Előadás:  2021.04.08. Csütörtök (19.30-21.30)
 • Felnőttkori ortopédiai megbetegedések II.
 • Traumatológiai elváltozások
 1. Előadás: 2021.04.15. Csütörtök (19.30-21.30)
 • Neurológiai megbetegedések

A kurzus online módon kerül lebonyolításra a Zoom rendszerén keresztül.

A részvételi díj a teljes kurzusra vonatkozik, a modulokra külön-külön jelentkezni nem lehet.

A részvételi létszám 90 főben korlátozott. A regisztráció jelentkezési sorrendben történik.  A regisztráció visszaigazolásának feltétele a részvételi díj megfizetése.

A belépéshez szükséges linket a kurzus előtt pár nappal küldjük meg.

A hallgató felel azért, hogy a technikai feltételei megfelelők legyenek. Ezek hiányában a kurzus technikai minőségéért felelősséget vállalni nem tudunk.

Egy emberhez egy belépési link tartozik, egy ember csak egy linkkel léphet be. Ezt más személy számára továbbadni tilos és a kurzusból történő kizárást vonja maga után.

Az előadás rögzített anyaga 21 napon keresztül elérhető.

A teljes kurzus – 4 online előadás – részvételi díja 36.000 Ft.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

További információ az alábbi elérhetőségen kérhető

kutyasakademia@gmail.com vagy +36304499916


RÓLUNK MONDTÁK

KORÁBBI RENDEZVÉNYEINK

AKIK MÁR ELŐADTAK NÁLUNK

SZAKMAI PARTNEREINK